Kosten

Workshop bierbrouwen: afwegen van de kruidenDe workshop bierbrouwen in Utrecht kost 110 euro per persoon, inclusief lekkere lunch, kaasplankje, informatieve hand-out en uitgebreide bierproeverij. De workshop in Rosmalen kost 95 euro per persoon (zelfde zaken inbegrepen, zelfde programma).

Proeverij 
Verdeeld over de dag proeven we 3 bekende pilseners (herken jij de verschillen?) en 6 bijzondere speciaalbieren uit binnen- en buitenland.

Lunch
Heerlijke broodjes, kaas, vleeswaren, diverse vruchtensappen, melk/karnemelk, koffie en thee.

Duur
De workshop begint om 10.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. Op verzoek kan de Bierpionier ook een kortere versie van de workshop aanbieden.

Je eigen bier!

Na een week of 5 is het zover: je bier is gebotteld en klaar voor consumptie. Hoe is de smaak? Oordeel zelf! Elke deelnemer aan de workshop ontvangt minimaal 4 flesjes van zijn zelfgebrouwen bier. 

Prachtig etiket

Uiteraard komt er op je flesjes een prachtig etiket, professioneel ontworpen door Gijs Ferkranus. Na afloop van de workshop maken we een mooie groepsfoto, die we verwerken in het etiket. Eventueel kun je ook zelf een afbeelding aanleveren, bijvoorbeeld het logo van je bedrijf of een foto van je team.